Vragen bij het huren van een busje in Amsterdam:

KM Vrij Buster car
Onbeperkt, wij verhuren onze bussen geheel kilometervrij. Indien u buiten de Benelux gaat, dient u dit aan ons te melden. Voor de extra lange afstanden vragen wij in alle redelijkheid een minimum aantal dagen of wij geven korting als u de rit toch in minder dagen wilt afleggen. Wij geven altijd de laagste prijs.
Voor elk type bus betaald u vooraf € 350,- aan borg plus het huurbedrag. Het eigen risico kunt u verlagen van € 1500,- naar € 600,- of naar €100. Het borgbedrag kan zowel contant of per credit card autorisatie worden voldaan. Vergeet uw credit card pincode niet. Bij contante betaling dient U minimaal 0,01 cent te pinnen i.v.m de verzekering. De borg kunt u de eerstvolgende dag ophalen voor 12:00 uur, de autorisatie vervalt automatisch. Uiteraard mits de gehuurde bus afgetankt en zonder schade wordt geretourneerd.
1) Dubbele legitimatie verplicht (paspoort, rijbewijs of id kaart) 2) Bewijs van uw adres (digitaal op telefoon of brief) 3) BORG: Voorkeur authorisatie credit card of €350,00 pinnen. Liefst GEEN cash! U kunt de borg tijdens kantooruren direct retour pinnen. Borg terugstorten is binnen 10 werkdagen. 4) HUUR: Betaling is vooraf via pin, cash is mogelijjk maar liever niet. Bij contante betaling is minimaal €0,01 pinnen verplicht. De borg van €350 komt bovenop de betaling. 5) Huur van 09:00 tot 09:00 mits anders bevestigd 6) Inleveren tot 21:00 uur mogelijk door automatisch hek en sleutelkluis. 7) Vergeet niet!! uw karretje/hondje | verhuisdozen | navigatie & spanbanden tijdig te boeken
Onze prijzen zijn inclusief BTW en vrije kilometers.
Ja dat is geen enkel probleem. Deze dient dan wel zijn legitimatie mee te nemen.
BusterRent €80,00 pd - Diks €169,00 pd - Borent €135,75 pd - Sixt € 118,00 pd - AmCar €126,00 pd - Gebaseerd op een gemiddelde huur bespaard u minimaal €38,- per dag!
Ja, als u meerdere dagen boekt krijgt u extra korting, onderaan in de offerte ziet u het totaal aan extra korting.
Ja al onze bussen zijn te bereiden met een B rijbewijs.
BusterRent heeft uitstekende partners en werkt voornamelijk via internet en bespaart hierdoor kosten op kantoor en personeel.
Wij zijn de goedkoopste en matchen graag elke prijs onder dezelfde huurvoorwaarden. Indien u ons de offerte voorlegt zullen wij deze bekijken.
Ja u kunt bij BusterRent is Amsterdam veilig parkeren voor Euro 5,- per dag en dan staat uw voertuig op ons terrein achter het hek. Buiten de hekken kunt u voor Euro 1,- per uur parkeren. Parkeren is op eigen risico.
Indien mogelijk kunt u bij BusterRent de bestelbus 's avonds ophalen. Wij zijn hierin altijd afhankelijk van de huurder van de voorliggende dag. Let er wel op dat de verhuisbus binnen 24 uur terug dient te zijn.
De bestelbus is standaard WA-verzekerd. In het geval van pech hebben wij volledige dekking via de ANWB binnen Europa en is vervangend vergelijkbaar vervoer voor u geregeld.
Een huurdag is van 09.00 uur tot 08.45 uur de volgende ochtend.
U kunt de bus 7 dagen in de week ophalen tussen 09:00 uur en 12:00 uur in de ochtend. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag tussen 09:00 uur en 11:00 uur.
Ja, door middel van ons automatisch hek kunt u de bus tot 21:00 uur inleveren of vanaf 06:00 uur. De sleutel kunt u dan in de sleutelkluis afstorten.
Hoewel wij een goede ANWB-dekking hebben adviseren wij u altijd een (doorlopende) reisverzekering af te sluiten wanneer u naar het buitenland gaat.
Ja, als u meerdere dagen boekt ontvangt u automatisch meer korting. Dit ziet u onderaan in de offerte. Wij hanteren daarnaast de laagste prijsgarantie onder dezelfde huurvoorwaarden. Wij matchen graag elke prijs.
U dient in het bezit te zijn van een geldig Rijbewijs B. Bij het afhalen van een bus dient de huurder de volgende originele documenten mee te brengen; Dubbele legitimatie: - Een geldig Europees legitimatie bewijs (geen kopie!) - ID kaart of paspoort - Bij contante betaling dient U minimaal 0,01 cent te pinnen i.v.m de verzekering.
Nee, de huurder dient zelf de bus op te halen en zich te legitimeren.
Onze bussen hebben diverse afmetingen en zijn indicatief. De maten van de laadruimte staan vermeld per bus op de site en kunnen soms afwijken. Als u de buitenmaten wilt weten voor de boot dan kunt u deze via ons kantoor opvragen. Ook kan per bus het laadvermogen afwijken. Afmetingen en laadvermogen eisen zijn de verantwoordelijkheid van de huurder en dienen vooraf aangegeven te worden zodat wij het juiste voertuig kunnen inplannen.
Onze prijzen zijn inclusief onbeperkt kilometervrij rijden, WA-verzekering, (internationale) ANWB-dekking en een volle tank diesel. U dient de wagen afgetankt in te leveren. Eventuele bijkomende kosten zijn extra opties als winterbanden, sneeuwkettingen, extra verzekeringen eigen risico, parkeerkaart & steekkar.
Nee, u dient zelf de brandstof (diesel) te betalen. De bussen zijn bij uitgifte afgetankt en dienen ook weer afgetankt te worden geretourneerd.bij de nieuwere bussen die t u ook AdBlue toe te voegen, dit is een EU Maatregel en verkrijgbaar bij het tankstation.
Wij zullen het CJIB inlichten wie er in de bepaalde huurperiode de bestuurder is geweest. Het CJIB zal de beschikking bij de desbetreffende huurder verhalen. Wij stellen u schriftelijk op de hoogte van de boete, u ontvangt van ons een brief met een kopie beschikking van het CJIB. Wij brengen u dus enkel op de hoogte van de boete en de hoogte hiervan. Hiervoor worden aparte administratiekosten doorbelast. U betaald de boete direct aan het CJIB nadat u van het CJIB een beschikking thuis heeft ontvangen. U betaald de boete dus niet aan ons.
Op al onze voertuigen zit een uitgebreid ANWB Europees gedekt hulppakket. U heeft daardoor in heel Europa recht op hulpverlening langs de weg en bij reparaties of pech die langer dan 48 uur duren krijgt u vervangend vervoer. In Nederland is dit al binnen 2 uur. Tevens is er voor al onze huurvoertuigen een uitgebreid personenhulppakket voor in het buitenland afgesloten. Voor alle specificaties betreffende de ANWB hulppakketten kunt u de map voorin het dashboardkastje raadplegen. Daar vindt u ook alle gegevens om hulpverlening in te schakelen. U bent echter wel verplicht om naast de ANWB hulpcentrale altijd de verhuurder in kennis te stellen van de eventuele problemen. Voor gevolgschade zoals overnachtingen, telefoonkosten, maaltijden en werkvertraging dient de huurder zelf een reisverzekering af te sluiten.
Wij willen zeer transparant en eerlijk werken. Buster beschikt over de meest recente digitale foto's van het verhuurde voertuig. Deze foto's zijn leidend. De huurder word geadviseerd om zelf ook foto's te maken van voor het vertrek van het voertuig. Bij schade kunnen foto's dan achteraf vergeleken worden.
Klik op de link: https://www.busterrent.nl/Privacyverklaring