Verhuisbus huren Amsterdam

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Verhuisbus huren Amsterdam

Wil jij een verhuisbus huren in Amsterdam? Neem dan contact op met BusterRent óf huur bij ons direct online. Bij Busterrent is er altijd een betrouwbare verhuiswagen beschikbaar. Wat je ook gaat verhuizen, wij hebben een geschikte verhuisauto voor je klaar staan. Nog een voordeel: bij Busterrent een verhuisbus huren betekent altijd goedkoop én kilometervrij!

verhuisbus huren

Onze verhuisbusjes

Bij BusterRent heb je de keuze uit verschillende soorten verhuisauto's.

  • Mercedes Vito
  • Mercedes Sprinter
  • Mercedes Sprinter met Laadklep
  • Ford Transit (voor personenvervoer)

Verhuiswagen huren

Verhuizen is al zwaar genoeg. Wij raden daarom aan om, wanneer je dit gaat doen, je goed te oriënteren op de verhuisbus die je gaat huren. Gaat het om een kleine verhuizing van bijvoorbeeld een beginnende student, dan raden we een kleine verhuisbus te huren die voldoende ruimte biedt voor een bed en enkele meubels. Gaat het om een grote verhuizing waarbij de gehele huisraad wordt vervoerd naar een nieuwe woning, dan raden we de Mercedes Sprinter met laadklep aan. Deze biedt voldoende ruimte om grote verhuizingen moeiteloos te laten verlopen. Een bijkomend voordeel aan een Mercedes Sprinter huren mét laadklep is dat je de meubels en kasten niet hoeft te tillen. Deze worden eenvoudig door het laadsysteem omhoog gehesen.

Geen verhuizing maar toch een verhuisbus huren? Ook dan biedt BusterRent uitkomst! Met een breed assortiment aan verhuiswagens, bestelbusjes en 9 persoons auto’s is geen klus te moeilijk. Onze verhuisauto’s zijn allemaal geschikt om goederen te vervoeren en verkeren altijd in een goede staat. Dit betekent dat je veilig de weg op kunt, verhuisbus huren makkelijk is, en er altijd zeker van bent dat je spullen op de plaats van bestemming aankomen.
 

Verhuisbus Huren Amsterdam Kilometervrij

Bij BusterRent weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Een verhuisbus huren kilometervrij  is bij ons normaal. Op die manier sta je nooit achteraf voor verrassingen omdat je een paar kilometer te veel hebt gereden. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie, zijn we 7 dagen per week geopend en mag je, als je bij ons een verhuisbus huren wilt, door heel Europa rijden zonder toeslag. Verder kan je bij ons een verhuisbus huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus geen speciaal rijbewijs te halen en je hebt geen aparte chauffeur nodig.

Reserveren kan bij ons telefonisch of via de e-mail. Nog makkelijker is dat je via de website direct een verhuisbus huren kan. Je verhuisbus huren de dag ervoor die voor je klaar staat op het tijdstip dat je hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij Busterrent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500 naar €600 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een busje huren horen. Heb je ideeën of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten!