Kilometervrij huren in Amsterdam!

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Kilometervrij huren in Amsterdam!

Kilometervrij huren

Kilometervrij huren was nog nooit zo eenvoudige en goedkoop.Bij BusterRent kan je altijd simpel online kilometervrij huren. Bij ons is er altijd een betrouwbaar busje beschikbaar. Daarnaast zijn we zeven dagen per week geopend en altijd bereikbaar. Wat je ook moet vervoeren een busje huren kan altijd én is kilometervrij!

Een busje huren in Amsterdam bevordert de flexibiliteit naar bijvoorbeeld een klant toe. Ook heeft u keuze uit veel verschillende formaten. Dit zorgt ervoor dat u een busje krijgt dat compleet aan uw behoefte aansluit.

Je hebt vaak veel redenen om een bus te huren. Dit kan komen omdat je met een grote groep mensen weggaat. Een bus kilometervrij huren kan ook voorkomen omdat je gaat verhuizen. Met de bussen van Busterrent ben je verzekerd van kwaliteit. Een bus kilometervrij huren bij Busterrent is daarom een goed idee. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan kilometervrij een busje bij ons.

Busje kilometervrij huren bij Busterrent:

Je huurt bij ons Kilometervrij - altijd
Busje huren Amsterdam: vanaf € 50,- per dag
Wij bieden een laagste prijsgarantie
7 Dagen per week bereikbaar
Rijden door heel Europa

Onze busjes:

Kilometervrij busje huren? Bij ons heb je de keuze uit de volgende busjes:

Mercedes Vito
Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter met Laadklep
Ford Transit (voor personenvervoer)

Kilometervrij bestelbus huren

Bestellingen moeten gebracht worden want ook jouw klant wacht op zijn bestelling. Soms gebeurt het dat je bestelbus stuk gaat of dat het simpelweg drukker is dan verwacht en je daarom extra busjes nodig hebt. Het is dan handig als je een bestelbus huren kunt. In Amsterdam kan je dan heel eenvoudig terecht bij BusterRent. Wij bieden een breed scala bestelbusjes aan die je altijd kilometervrij kunt huren. Ook voor een langere periode.

Bus huren

Hoewel het geen bus is voor meer dan 9 personen kun je ook bij Busterrent ook terecht voor een personenbus, kilometervrij. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan een busje bij ons.

Verhuisbus huren Amsterdam

Ga je verhuizen, ook dan kan je heel goed kilometervrij bij ons huren. Met onze verhuisbusjes is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan heb je genoeg aan een Mercedes Vito. Worden het maar een paar kleine meubels dan heb je genoeg aan een kleine Mercedes Sprinter. Heb je besloten Amsterdam te verlaten en in Almere te gaan wonen? Dan biedt een Mercedes Sprinter met laadklep uitkomst. Vragen over de capaciteit en de beschikbaarheid van onze verhuisbusjes? Dan kunt u deze altijd stellen via e-mail of telefoon. Wil je een verhuisbus reserveren, dan kan dit direct online.

Verhuisbus Huren Amsterdam Kilometervrij

Bij BusterRent weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Een verhuisbus kilometervrij huren is bij ons normaal. Op die manier sta je nooit achteraf voor verrassingen omdat je een paar kilometer te veel hebt gereden. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie, zijn we 7 dagen per week geopend en mag je, als je bij ons een verhuisbusje huurt, door heel Europa rijden zonder toeslag. Verder kan je bij ons een verhuisbus huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus geen speciaal rijbewijs te halen en je hebt geen aparte chauffeur nodig.

Reserveren kan bij ons telefonisch of via de e-mail. Nog makkelijker is wanneer je via de website direct een verhuisbus huurt. Je bent dan zeker van dat je kilometervrije verhuisbus voor je klaar staat op het tijdstip dat je hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij BusterRent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500 naar €600 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een busje huren horen. Heb je ideeën of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten!

Kortom, wil jij kilometervrij huren? Huur dan direct online!