Busje huren Zaandam

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Zaandam

Busje huren in Zaandam? Dan ben je vast en zeker aan het Googelen naar de beste prijs en de beste huurvoorwaarden. Die vind je hier bij BusterRent, vanwege onze laagste prijsgarantie. Vanaf €50,- per dag kun je bij ons betrouwbare busjes zoals de Mercedes Vito en de Mercedes Sprinter huren. Bovendien rijd je onze busjes kilometervrij, dus kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan wanneer je een paar kilometer meer rijdt dan gepland. We zijn zeven dagen per week beschikbaar als je een busje wil huren in Zaandam.

 

Grote of zware spullen bezorgen of ophalen, verhuizingen, een dagje IKEA om nieuw meubilair in te slaan, of simpelweg tijdelijk een busje nodig met meer bergruimte dan je eigen auto: allemaal dingen die een stuk makkelijker worden wanneer je een busje huurt in Zaandam. Een simpele oplossing voor elke klein tot middelgroot logistiek probleem. Bijvoorbeeld ook als je een bestelbusje voor je eigen bedrijf gebruikt (of er sporadisch eentje nodig hebt) maar deze niet beschikbaar is vanwege drukte of een defect. Een busje huren in Zaandam bij BusterRent is dan een uitkomst. Doordat je bij ons kilometervrij rijdt en geen toeslag betaalt binnen Europa, is het tevens een goedkope oplossing.

 

Voordelen van BusterRent

Wanneer je een busje huurt in Zaandam wil je natuurlijk een veilige plek hebben voor je eigen vervoer. Daarom kun je voor €5,- per dag je voertuig parkeren op het omheinde terrein van BusterRent. Wel zo handig. Ook is het mogelijk om je eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,- voor slechts €12,50 per dag. Maar er zijn nog meer voordelen van een busje huren in Zaandam bij BusterRent. Hieronder staan ze voor je op een rij.

•             Bij ons rijd je altijd kilometervrij

•             Vanaf €50,- per dag al een busje huren in Zaandam

•             Hier heb je de laagste prijsgarantie

•             We zijn altijd bereikbaar, 365 dagen in het jaar

•             En je rijdt zonder toeslag door heel Europa

 

verhuisbus huren

Busje huren Zaandam: Mercedes en Volkswagen

Busje huren in Zaandam? Bij BusterRent heb je keuze uit de onderstaande modellen busjes. In het ‘direct huren’ menu op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende formaten busjes en de capaciteit per busje. 

•             Mercedes Vito

•             Mercedes Sprinter

•             Mercedes Sprinter met Laadklep

•             Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

In drukke periodes kan het voorkomen dat het busje dat je hebt uitgezocht, tijdelijk niet beschikbaar is. In die situatie regelen wij een ander busje voor je dat minstens dezelfde capaciteit heeft als het busje dat je initieel hebt uitgezocht. Bij BusterRent een busje huren in Zaandam betekent dat je er zeker van kunt zijn dat er een busje voor je klaar staat dat aansluit bij jouw benodigdheden op het moment dat jij deze nodig hebt. Een lagere prijs voor een busje huren in Zaandam vind je tevens nergens. Door onze laagste prijsgarantie betaal je bij ons nooit meer voor hetzelfde busje onder dezelfde huurvoorwaarden dan bij een andere verhuurder. 

 

De beste prijs voor een busje huren Zaandam

Die vind je hier, bij BusterRent. We zijn zeven dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar op 020 334 2797. Je kunt dus altijd bij ons terecht wanneer je vragen hebt over een busje huren in Zaandam, of er direct eentje wil huren. Door onze laagste prijsgarantie betaal je bij ons nooit meer voor hetzelfde busje dan bij een andere verhuurder. Via deze pagina is een busje huren in Zaandam binnen 5 minuten geregeld. In het menu op de pagina is er tevens de optie om extra’s te huren bij het busje. Bijvoorbeeld spanbanden of een transport hondje. Altijd handig wanneer je grote of zware spullen moet vervoeren. Die extra’s zetten we natuurlijk gelijk voor je klaar in het busje. Telefonisch reserveren kan via het eerder genoemde telefoonnummer en als je liever via de mail reserveert, dan kun je een mail sturen naar info@busterrent.nl. Ook wanneer je vragen of suggesties hebt kun je deze via de mail naar ons communiceren. We helpen je graag verder.