Busje huren Volendam

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Volendam

Busje huren in Volendam? Gezocht naar de scherpste prijs voor de meest betrouwbare busjes? Dan zit je bij BusterRent aan het juiste adres. Om gelijk een busje te huren in Volendam kun je naar deze pagina gaan en een busje uitkiezen dat bij jouw benodigdheden aansluit. Vervolgens heb je de keuze uit handige accessoires om bij te huren, zoals spanbanden, een trekhaak en een transport hondje. Als je een busje huurt in Volendam bij BusterRent, dan rij je kilometervrij en zonder toeslag door heel Europa. Bij ons heb je de keuze uit verschillende betrouwbare bussen zoals de Mercedes Sprinter en de Mercedes Vito.

 

Een busje huren in Volendam bij BusterRent.nl is binnen vijf minuten geregeld. Onze betrouwbare Mercedes bussen bieden zekerheid en wij zorgen ervoor dat het busje dat je hebt gereserveerd klaarstaat op het moment dat jij het wil. We hebben ook een personenbus: de Ford Transit. Deze heeft capaciteit voor negen personen. Erg handig om een dagje een busje te huren in Volendam voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een excursie. Of een hele week natuurlijk, voor als je met een kleine groep op vakantie gaat. Klinkt misschien als een hele uitgave, maar bij BusterRent geniet je van de laagste prijsgarantie. En natuurlijk zonder toeslag binnen Europa. Een busje huren in Volendam bij BusterRent is daarom een goede keus.

 

Busje huren in Volendam voordelen

De voordelen van een busje huren in Volendam:

 • Bij ons rij je altijd kilometervrij
 • Een busje huren in Volendam kan al vanaf €50,- per dag
 • BusterRent biedt de laagste prijsgarantie
 • We zijn zeven dagen per week beschikbaar
 • Je rijdt door heel Europa zonder toeslag

 

verhuisbus huren

Busje huren Volendam modellen

Bij BusterRent kun je deze busjes huren in Volendam:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Busje huren in Volendam: best handig

Een busje huren in Volendam is handig wanneer je met een groep weggaat, wanneer je grote objecten moet ophalen of bezorgen, wanneer je nieuwe meubels gaat kopen. Eigenlijk is een busje huren in Volendam een uitkomst als je simpelweg extra bergruimte nodig hebt en de kofferbak van je eigen auto niet voldoende capaciteit heeft. Door een busje te huren in Volendam bij BusterRent ben je verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. Een busje huren in Volendam kan bij ons voor een halve dag, meerdere dagen of een week. Of natuurlijker langer. Je rijdt altijd kilometervrij in de meest betrouwbare busjes.

 

Kwaliteitsbusjes in Volendam voor de beste prijs 

Met de busjes van BusterRent sta je nooit voor nare verrassingen. Het door jou bestelde busje staat altijd op tijd voor je klaar en bij ons geniet je van de laagste prijsgarantie. We zijn zeven dagen per week geopend en direct een busje huren is binnen vijf minuten geregeld via onze site. Heb je vragen of wil je meer informatie over busjes of reserveringen dan kun je altijd contact met ons opnemen via 020 334 2797 of een e-mail sturen naar info@busterrent.nl. We helpen je graag om het juiste busje voor je uit te zoeken.

 

Overigens is het mogelijk om voor €12,50 per dag het eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,-. We bieden ook een optie voor lange ritten (of voor als je zelf niet wil rijden) om een extra bestuurder bij te boeken.