Busje huren Uithoorn

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Uithoorn

Busje huren in Uithoorn? De stad en omstreken afgezocht en nu druk aan het Googelen? Zoek niet verder: bij BusterRent betaal je altijd de beste prijs voor de betrouwbaarste busjes dankzij onze laagste prijsgarantie. Een busje huren in Uithoorn doe je daarom bij BusterRent. Direct een busje huren in Uithoorn? Ga naar deze pagina om een van onze busjes van hoge kwaliteit uit te kiezen. Nadat je een busje hebt uitgekozen met de capaciteit die jij nodig hebt kun je nog aanvullende opties bij huren zoals een set spanbanden of een transport hondje. Wel zo handig voor het vervoeren van grote objecten.

 

Een busje huren in Uithoorn bij BusterRent is een goede keus omdat je bij ons altijd kilometervrij rijdt. Onze Mercedes bussen rij je overigens zonder toeslag binnen Europa. Ideaal wanneer je iets over de grens moet vervoeren. Een bus met extra laadruimte is altijd handig om een dagje, een week, of langer te huren wanneer je bijvoorbeeld iets moet bezorgen of ophalen of nieuw meubilair gaat inslaan. Genoeg redenen om zo nu en dan een grotere auto te beschikking te hebben. Een busje huren in Uithoorn bij BusterRent is dan een uitstekende oplossing.

 

Wij zorgen ervoor dat de door jou uitgekozen bus klaar staat op het tijdstip dat jij het wel. Op het terrein van BusterRent is het tevens mogelijk om je eigen vervoersmiddel veilig te parkeren. Voor zekerheid bij een busje huren in Uithoorn zit je hier goed. Bij BusterRent heb je keuze uit de verschillende modellen busjes.

 

Busje huren Uithoorn modellen

verhuisbus huren

Bij ons kun je de volgende busjes huren in Uithoorn:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Voordelen van een busje huren in Uithoorn

Busje huren in Uithoorn? Hier zijn onze voordelen:

 • Kilometervrij rijden
 • Zonder toeslag binnen Europa
 • Bij ons altijd de beste prijs vanwege onze laagste prijsgarantie
 • Zeven dagen in de week en 365 dagen in het jaar bereikbaar
 • Vanaf €50,- per dag huur je een busje in Uithoorn

 

Personenbusje en bestelbusje

Personenbusje huren in Uithoorn? Ideaal wanneer je een bedrijfsuitje of excursie hebt, naar een familieweekend moet of gewoon met een kleine tot middelgrote groep weggaat. Onze personenbusjes hebben capaciteit voor negen personen. Ons model personenbus is de Ford Transit: al jaren een betrouwbare optie als personenbus. Ook hebben we de Mercedes Sprinter (met of zonder laadklep), een ideaal bestelbusje voor het ophalen of bezorgen van ladingen met een groot volume. Onze busjes kun je huren en besturen met Rijbewijs B. Geen bijzonder rijbewijs nodig, dus kun je je eigen chauffeur zijn. 

 

Hoge kwaliteit voor een lage prijs 

Busje huren in Uithoorn? Bij ons betaal je de scherpste prijs voor busjes van hoge kwaliteit dankzij onze laagste prijsgarantie. Je rijdt altijd kilometervrij en binnen Europa zonder toeslag. Om gelijk een busje te huren in Uithoorn ga je naar deze pagina. Selecteer het busje wat bij jouw benodigdheden aansluit. Vervolgens kun je nog extra opties bij huren zoals spanbanden en winterbanden. Reserveren is bij BusterRent binnen vijf minuten geregeld. Mocht je toch liever telefonisch reserveren – of vragen hebben over het huren van een busje – dan kan dat via 020 334 2797. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@busterrent.nl, we zorgen dat we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden en je reservering goed in orde maken. Een busje huren in Uithoorn voor de beste service en de scherpste prijs doe je bij BusterRent.nl.