Busje huren Sloterdijk

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Sloterdijk

Om een busje te huren in Sloterdijk zit je bij BusterRent aan het juiste adres. We hebben busjes in verschillende soorten en maten, zodat er altijd eentje tussen zit voor jouw behoeften. Om snel een busje te huren in Sloterdijk klik je hier. Eenvoudig en snel online een busje in Sloterdijk huren. Bij BusterRent kun je zeven dagen in de week terecht om een busje te huren en onze busjes staan altijd klaar op het door jou uitgekozen tijdstip. Een busje huren in Sloterdijk bij BusterRent is eenvoudig, snel, betrouwbaar en je rijdt onze busjes ook nog eens kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

 

Een busje huren in Sloterdijk kan erg handig zijn wanneer je grote objecten moet ophalen of bezorgen. Of wanneer je bijvoorbeeld nieuw meubilair in gaat kopen. Dan is een auto met meer bergruimte huren voor een dag geen slecht idee. Of meerdere dagen, of een week. Net wat je nodig hebt. Bij BusterRent betaal je altijd de beste prijs vanwege onze laagste prijsgarantie. Huur een busje in Sloterdijk. Zo geregeld en geen gedoe met aanhangwagens en trekhaken. Bij BusterRent hebben we verschillende betrouwbare modellen, zodat er altijd eentje is die aansluit bij wat jij nodig hebt. 

 

Busje huren in Sloterdijk

De voordelen van een busje huren in Sloterdijk:

 • Je huurt bij ons altijd kilometervrij
 • Busje huren Sloterdijk vanaf slechts € 50,- per dag
 • Bij ons heb je de laagste prijsgarantie
 • Zeven dagen per week beschikbaar
 • Je rijdt door heel Europa zonder toeslag

 

verhuisbus huren

Busje huren Sloterdijk modellen

Bij BusterRent heb je keuze uit de volgende busjes:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Personenbusje huren in Sloterdijk

Bij BusterRent is het ook mogelijk om een personenbusje te huren, bijvoorbeeld voor wanneer je een bedrijfsuitje hebt of met een groep een weekendje weg gaat. Onze personenbussen hebben capaciteit voor negen personen. Ook hebben we bestelbusjes: de Mercedes Sprinter, met of zonder laadklep. Handig wanneer er door drukte of een defecte wagen extra vervoersmiddelen nodig zijn. Of wanneer je niet over een eigen wagen met extra bergruimte beschikt maar er wel eentje nodig hebt voor een bepaalde tijd. 

 

Busje huren in Sloterdijk: ongecompliceerd en snel geregeld

Busje huren in Sloterdijk? Bij BusterRent bieden we een laagste prijsgarantie en rijd je elke wagen kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Onze busjes kun je huren met Rijbewijs B. Geen speciaal rijbewijs nodig. Direct een busje huren in Sloterdijk is eenvoudig te regelen via deze website. Op de huurpagina kun je direct aangeven of je nog extra’s wil huren bij het busje. Bijvoorbeeld een transport hondje, spanbanden, winterbanden of een trekhaak. Een busje huren in Sloterdijk is makkelijk en snel geregeld op deze site. Maar mocht je toch nog telefonisch contact met ons willen hebben of reserveren, dan kan dat via 020 334 2797. Het is ook mogelijk om te reserveren via een mail naar info@busterrent.nl. Aanvullende informatie betreft huren en betalen vind je hier.

 

Bij ons heb je ook nog de optie om het eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,- voor €12,50 per dag. Ook is het mogelijk om een extra bestuurder bij te boeken voor lange ritten, of wanneer je zelf niet in een busje wil rijden. Voor alle zaken die te maken hebben met een busje huren in Sloterdijk bij BusterRent kun je een mail sturen naar info@busterrent.nl.