Busje huren Ouderkerk

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Ouderkerk

Op zoek naar een busje huren in Ouderkerk? De laagste prijs voor de meest betrouwbare Mercedes busjes vind je hier op BusterRent.nl. Direct huren is eenvoudig en binnen vijf minuten geregeld via deze pagina. In het menu heb je de mogelijkheid om extra’s bij te huren zoals spanbanden, een transport hondje, winterbanden en een trekhaak. Erg praktisch wanneer je iets moet ophalen of wegbrengen. Een busje huren in Ouderkerk is altijd handig wanneer je voor een dag, een week, of een langere periode, een wagen nodig hebt met extra ruimte.

 

Wanneer je een busje huurt in Ouderkerk bij BusterRent rij je kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Onze busjes rijd je al vanaf €50,- per dag. Een echte uitkomst wanneer je grote of zware objecten zoals meubilair moet ophalen of bezorgen. Voor een busje huren in Ouderkerk is BusterRent zeven dagen in de week geopend en we zijn altijd bereid om je te helpen met het uitkiezen voor het juiste busje voor jouw benodigdheden, of wanneer je andere vragen hebt over een van onze busjes of extra’s.

 

Busje huren in Ouderkerk: onze modellen

Het kan voorkomen dat vanwege drukte het door jouw bestelde busje niet beschikbaar is. BusterRent zorgt echter altijd voor een plaatsvervangend model met dezelfde (of grotere) capaciteit als het busje dat je hebt uitgekozen. Voor zekerheid huur je een busje in Ouderkerk bij BusterRent. Bij ons heb je keuze uit de onderstaande modellen om een busje te huren in Ouderkerk:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • verhuisbus hurenVolkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Busje huren in Ouderkerk voordelen

Busje huren in Ouderkerk bij BusterRent? Hier zijn de voordelen:

 • Onze busjes rij je altijd kilometervrij
 • Bij BusterRent betaal je altijd de laagste prijs 
 • Vanaf €50,- per dag kun je al een busje huren in Ouderkerk
 • We zijn zeven dagen per week beschikbaar
 • Door heel Europa rijden zonder toeslag 

 

Personenbusje huren Ouderkerk

Bij BusterRent hebben we ook personenbusjes: de Ford Transit. Een weekendje weg met een kleine groep? Het voetbalteam naar een wedstrijd brengen? Een deel ten minste, want ons personenbusje heeft plek voor negen personen. Erg handig dus voor wanneer je met een kleine tot middelgrote groep weg moet, voor een bedrijfsuitje of excursie bijvoorbeeld. 

 

Kwaliteit voor de beste prijs

Een busje huren in Ouderkerk doe je bij BusterRent voor de beste prijs. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie. Een busje huren in Ouderkerk kan bij ons elke dag van de week en het door jou bestelde busje staat altijd voor je klaar op het door jou uitgekozen tijdstip. Simpel. Het is overigens niet noodzakelijk om een speciaal rijbewijs te hebben voor onze busjes; Rijbewijs B is genoeg.

 

Direct een busje huren in Ouderkerk? Dat is binnen vijf minuten geregeld via deze pagina. In het menu op de pagina kun je direct aangeven of je extra’s wil huren bij het busje, zoals spanbanden of een transport hondje. Die leggen we gelijk voor je in het busje: wel zo handig. Mocht je vragen hebben of liever telefonisch een busje reserveren dan kan dat via 020 334 2797. Of stuur een e-mail met daarin je vraag of reserveringsinformatie naar info@busterrent.nl. Aanvullende informatie over een busje huren in Ouderkerk en betalen vind je hier. BusterRent biedt overigens ook de optie om voor €12,50 per dag het eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,-. Heb je suggesties voor ons of dingen die je mist tussen de extra’s? Laat het ons weten via info@busterrent.nl.