Busje huren Hilversum

100% beschikbaarheidsgarantie

Busje huren Hilversum?

Busje huren in Hilversum? De stad en omstreken afgestruind naar een goede prijs? Bij BusterRent huur je een betrouwbaar busje voor een scherpe prijs. Dat kan gewoon hier online: via onze website zie je gemakkelijk welke bussen er nog beschikbaar zijn. We zijn zeven dagen in de week open en makkelijk te bereiken. Wat het ook is dat je moet vervoeren, een busje huren in Hilversum bij BusterRent kan altijd, is snel geregeld en je rijdt ook nog eens kilometervrij.

Hierom kies je voor ons

  • Kilometervrije bussen
  • Direct online bevestiging
  • Parkeren voor maar 5 euro
  • Gratis extra bestuurders
  • Te besturen vanaf 18 jaar

Overzicht van de bussen

Soort bus Afbeelding Vanaf Inhoud Afmetingen
laadruimte
Laad-
vermogen
Mercedes Vito Vito € 48
Incl. btw
6 M3 L 2.4 B 1.6 H 1.4 1020 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Mercedes Sprinter 10m3 Sprinter € 65
Incl. btw
10 M3 L 3.2 B 1.8 H 1.75 900 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Mercedes Sprinter 14m3 Sprinter 2x € 75
Incl. btw
14 M3 L 4.2 B 1.75 H 1.9 900 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Bakwagen Bakkwagen € 109
Incl. btw
18 M3 L 4.2 B 2.1 H 2.0 740 kg / 3 pers. Direct huren Meer info

Kilometervrij busje huren

Kilometervrij busje huren in Hilversum? Bij Busterrent huur je altijd kilometervrij in Nederland. Ben je van plan om naar het buitenland te reizen? Voor slechts €15 euro per dag bovenop de basisprijs huur je de bus kilometervrij in heel Europa.

Direct zekerheid!

Wij bevestigen 24/7

Verhuiswagen huren Hilversum

Naast dat je onze busjes kan gebruiken om personen te vervoeren, als bestelbus of om mee op vakantie te gaan, kan je onze busjes ook heel goed gebruiken als verhuiswagen. Er zit voldoende ruimte in om bijvoorbeeld banken, kasten en andere meubelen te vervoeren. Het maakt verder niet uit hoe ver je weg gaat verhuizen. Onze busjes huur je kilometervrij. Dit maakt het verhuiswagen huren een stuk prettiger waarmee je verhuizing.

Personenbus huren Hilversum

Personenbus huren in Hilversum? Busterrent beschikt over 9 persoons Volkswagen Transporters. Deze zijn goedkoop en kilometervrij te huren. Ideaal wanneer u op reis gaat met meerdere personen, bijvoorbeeld op wintersportvakantie.

Bestelbus huren Hilversum

Iets te vervoeren? Een bestelling die op tijd bij een klant moet zijn, maar je eigen bus is stuk? Extra vervoer nodig vanwege overweldigende drukte? Dan is een busje huren in Hilversum geen slecht idee. Bij BusterRent kun je een busje ook huren voor een langere periode dan een dag. Als noodoplossing bij drukte of bij gebrek aan vervoer is het handig om voor een langere periode – bijvoorbeeld een week – een busje te huren. We hebben een breed scala aan bestelbusjes die je altijd kan huren en kilometervrij .

Personenbus huren BusterRent
Reserveren