Busje huren Duivendrecht

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Duivendrecht

Een busje huren in Duivendrecht? Bij BusterRent kun je een busje huren in Duivendrecht en heb je profijt van onze laagste prijsgarantie, waardoor je bij ons nooit meer betaalt voor hetzelfde busje onder dezelfde huurvoorwaarden dan bij een andere verhuurder. Bovendien rijd je bij ons altijd kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Vanaf €50,- per dag huur je al een van onze betrouwbare Mercedes busjes. Om direct een busje te huren in Duivendrecht ga je naar deze pagina. Een busje huren in Duivendrecht via deze website is binnen 5 minuten geregeld.

 

Een busje huren in Duivendrecht is een makkelijke en goedkope oplossing voor kleine logistieke problemen. Bijvoorbeeld wanneer je grote of zware spullen moet vervoeren, dan is een Mercedes Sprinter ideaal. Dit Mercedes busje hebben we zelfs met laadklep, een uitkomst bij het in- en uitladen van zware objecten. Ook hebben we een personenbusje met capaciteit voor negen personen: de Volkswagen Transport. Ideaal voor een bedrijfsuitje, een dagje weg met de familie of elke andere situatie waarin je een auto nodig hebt waar veel mensen in passen.

 

Voordelen van een busje huren in Duivendrecht

Bij BusterRent een busje huren in Duivendrecht betekent dat je altijd kilometervrij rijdt. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen. Een aantal andere voordelen zijn:

•             Bij BusterRent heb je de laagste prijsgarantie

•             Vanaf €50,- per dag huur je al een busje in Duivendrecht

•             Veilig je auto op ons terrein parkeren voor €5,- per dag

•             365 dagen in het jaar geopend

•             Zonder toeslag door heel Europa rijden

 

verhuisbus huren

Busje huren in Duivendrecht: onze busjes

Wanneer je een busje huurt in Duivendrecht, dient het busje natuurlijk goed aan te sluiten op jouw benodigdheden. Daarom hebben we bij BusterRent verschillende soorten busjes met verschillende capaciteiten. 

•             Mercedes Vito

•             Mercedes Sprinter

•             Mercedes Sprinter met Laadklep

•             Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Beschikbaarheid voor een busje huren in Duivendrecht

In drukke periodes kan het voorkomen dat het door jou uitgekozen busje tijdelijk niet beschikbaar is. In een dergelijke situatie zorgen wij voor een plaatsvervangend busje dat minstens dezelfde capaciteit aankan en die zetten we uiteraard voor je klaar op het door jou uitgekozen tijdstip. Wanneer je een bij BusterRent een busje huurt in Duivendrecht kies je voor zekerheid voor de scherpste prijs. 

 

Busje huren in Duivendrecht voor de beste prijs 

Bij BusterRent hanteren we de laagste prijsgarantie, wat bekent dat je bij ons altijd de beste prijs krijgt voor een busje. We zijn het hele jaar door zeven dagen per week geopend. Je kunt bij ons dus altijd terecht wanneer je een busje huurt in Duivendrecht. Onze busjes rijd je altijd kilometervrij en daar voorkom je nare verrassingen mee. Om gelijk een van onze betrouwbare Mercedes busjes of ons Volkswagen personenbusje te huren ga je naar deze pagina. In het ‘huren-menu’ heb je de mogelijkheid om extra’s mee te huren bij het busje, zoals een transport of spanbanden. Die leggen we gewoon voor je klaar in het busje. Reserveren via deze website is binnen 5 minuten geregeld, maar je kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 334 2797. Voor vragen over een van onze busjes of om schriftelijk te reserveren kun je een mail sturen naar info@busterrent.nl. We helpen je graag verder met het uitzoeken van het juiste busje.