Busje huren Diemen

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Diemen

Busje huren in Diemen? Druk aan het Googelen om de beste prijs te vinden? Zoek niet verder! BusterRent biedt de laagste prijsgarantie, je rijdt onze busjes kilometervrij en binnen Europa rij je zonder toeslag. De meest betrouwbare en voordelige busjes huur je in Diemen bij BusterRent. We hebben verschillende modellen, zoals de Mercedes Vito en de Mercedes Sprinter. Met ons aanbod zit er altijd wel eentje tussen die geschikt is voor jouw benodigde capaciteit. Bovendien erg handig om een busje te huren in Diemen wanneer je grote objecten moet vervoeren die niet in je eigen kofferbak passen, of wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Een busje huren in Diemen is een stuk goedkoper dan een verhuisbedrijf inschakelen.

 

Als je een busje wil huren in Diemen zit je bij BusterRent goed. Direct huren kan eenvoudig via onze website. Op de website is het tevens mogelijk om praktische accessoires bij de bus te huren, zoals winterbanden of spanbanden, een trekhaak of een transport hondje. Een busje huren in Diemen is makkelijk en snel geregeld. BusterRent is zeven dagen per week geopend en je kan bij ons een busje huren in Diemen voor elke gewenste periode. Of je het busje nu een dag of een week nodig heb, bij ons kan het. En je rijdt altijd kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Busje huren in Diemen? Wanneer je bij ons een busje reserveert ben je er van verzekerd dat deze op het door jou uitgekozen moment klaar staat. 

 

Busje huren in Diemen: onze modellen

Busje huren in Diemen maar het door jou uitgekozen model is niet beschikbaar? Dat kan soms gebeuren in verband met drukte. Maar we zorgen altijd voor een plaatsvervangend model met minstens dezelfde capaciteit. De betrouwbaarste busjes huur je in Diemen bij BusterRent.nl. Bij ons heb je de keuze uit de volgende modellen om een busje te huren in Diemen:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

verhuisbus huren

Busje in huren in Diemen voordelen 

De voordelen van een busje huren in Diemen bij BusterRent zijn:

 • Bij ons huur je altijd kilometervrij
 • Een busje huren in Diemen kan al vanaf €50,- per dag!
 • Bij BusterRent altijd de laagste prijs
 • We zijn zeven dagen per week bereikbaar
 • En je rijdt door heel Europa zonder toeslag

 

In Diemen een busje huren voor de beste prijs

Om een busje te huren in Diemen zit je bij BusterRent goed. We bieden een laagste prijsgarantie, wat betekent dat je nooit een scherpere prijs zal vinden dan bij BusterRent. Een busje huren in Diemen kan bij ons zeven dagen in de week. Overigens hoef je geen speciaal rijbewijs te hebben om in een van onze busjes te rijden: Rijbewijs B is voldoende. Wanneer je bij ons een busje huurt, dan ben je er van verzekerd dat deze op het door jou uitgekozen tijdstip voor je klaarstaat. 

 

BusterRent: eenvoudig en snel gefixt

Nu meteen een busje huren? Dat is snel geregeld via onze website. Nadat je het busje hebt geselecteerd dat bij jouw gewenste capaciteit aansluit, heb je nog de mogelijkheid om extra’s bij te huren. Onder andere winterbanden, spanbanden, een trekhaak of een transport hondje. Altijd handig wanneer je spullen of pakketten moet vervoeren en we leggen de spanbanden of het transport hondje alvast voor je in de wagen. Makkelijk geregeld bij BusterRent.

 

Gelijk een busje reserveren kan ook telefonisch via 020 334 2797 of door een mail te sturen naar info@busterrent.nl. Aanvullende informatie over huren en betalen vind je hier. Voor €12,50 per dag is het ook nog mogelijk om je eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,-. Een lange rit voor de boeg of gewoon geen zin om zelf te rijden? Bij BusterRent kun je ook een extra bestuurder boeken.