Busje huren Amsterdam-Noord

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Amsterdam-Noord

Een busje huren in Amsterdam-Noord? De scherpste prijs voor de beste busjes vind je hier bij BusterRent. Wanneer je bij ons een busje huurt in Amsterdam-Noord rijd je kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Een busje huren in Amsterdam-Noord kan bij BusterRent al vanaf €50,- per dag. Bij BusterRent hebben we verschillende kwaliteitsbusjes zoals de Mercedes Sprinter en de Mercedes Vito. Betrouwbare busjes voor als je een auto nodig hebt met extra bergruimte, bijvoorbeeld voor een verhuizing of wanneer je de stad in gaat om groot in te slaan.

 

De betrouwbaarste busjes voor de scherpste prijs huur je bij BusterRent vanwege onze laagste prijsgarantie. Vind je bij een ander verhuurbedrijf een betere prijs voor hetzelfde busje en dezelfde huurvoorwaarden, dan meten wij dezelfde prijs aan. Wanneer je in Amsterdam-Noord een busje huurt bij BusterRent heb je tevens de optie om je auto veilig achter ons hek te plaatsen voor €5,- per dag. Best handig. Ook kun je bij het huren van een busje in Amsterdam-Noord gelijk aangeven of je nog extra opties erbij wil huren. Bijvoorbeeld een transport hondje, een set winterbanden of spanbanden. 

 

Busje huren in Amsterdam-Noord: de verschillende modellen

Busje huren in Amsterdam-Noord? Bij ons zit er altijd wel een model tussen dat aansluit op jouw benodigdheden. Het kan gebeuren dat het busje dat je hebt uitgekozen niet beschikbaar is omdat we te kampen hebben met overweldigende drukte. In zo’n geval regelen we altijd een plaatsvervangend busje voor je. Die we uiteraard voor je klaarzetten op het tijdstip dat je deze nodig hebt. Voor zekerheid bij een busje huren in Amsterdam-Noord ga je ook daarom naar BusterRent. In ons aanbod vind je de volgende modellen busjes:

•             Mercedes Vito

•             Mercedes Sprinter

•             Mercedes Sprinter met Laadklep

•             Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Personenbusje huren in Amsterdam-Noord

Personenbusje huren in Amsterdam-Noord? Bij BusterRent hebben we de Ford Transit als personenvervoer. Onze Ford Transit busjes hebben capaciteit voor negen personen, handig als je met een kleine groep weg moet. Bijvoorbeeld op excursie of voor een bedrijfsuitje. Of wanneer je met een groot gezin een dagje weg wil of een familiedag hebt. Een handige oplossing voor een dagje weg begint met een personenbusje huren in Amsterdam-Noord bij BusterRent.

 

verhuisbus huren

Voordelen van een busje huren bij BusterRent

De voordelen van een busje huren in Amsterdam-Noord:

•             Bij BusterRent rijd je altijd kilometervrij

•             Vanaf €50,- per dag huur je bij ons al een busje

•             De laagste prijsgarantie voor een busje huren in Amsterdam-Nood

•             365 dagen in het jaar geopend

 

Busje huren in Amsterdam-Noord voor de beste prijs

Altijd handig om een busje te huren wanneer je vervoer nodig hebt met extra bergruimte. Bijvoorbeeld om grote of zware objecten op te halen of te bezorgen. Of bijvoorbeeld met een verhuizing. Onze Mercedes Sprinter met laadklep kan dan een goede oplossing bieden. Voor minder grote ladingen is de Mercedes Vito uitermate geschikt.

 

Met onze busjes kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Het busje dat je besteld staat op tijd voor je klaar, je rijdt kilometervrij en zonder toeslag in Europa en je betaalt bij ons altijd de laagste prijs. Om gelijk een busje uit te kiezen en te reserveren ga je naar deze pagina. Binnen vijf minuten geregeld. Mocht je liever via de mail reserveren dan kan je een mail sturen naar info@busterrent.nl. Ook kun je via de mail vragen stellen. Toch liever telefonisch? Je kunt ons bereiken op 020 334 2797.