Busje huren Amsterdam

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 92
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Amsterdam

Een busje huren in Amsterdam? De stad en omstreken afgestruind naar een goede prijs? Bij BusterRent huur je een betrouwbaar busje voor een scherpe prijs. Dat kan gewoon hier online: snel en ongecompliceerd. We zijn zeven dagen in de week open en makkelijk te bereiken. Wat het ook is dat je moet vervoeren, een busje huren in Amsterdam bij BusterRent kan altijd, is snel geregeld en je rijdt ook nog eens kilometervrij.

Bereikbaarheid BusterRent

Busterrent is vanuit de hele stad met de auto goed te bereiken op de Joan Muyskenweg 32:

 • Amsterdam Centrum (18 minuten)
 • Amsterdam Noord (20 minuten)
 • Amsterdam Oost (10 minuten)
 • Amsterdam Zuid (10 minuten)
 • Amsterdam West (15 minuten)
 • Amsterdam Zuidoost (10 minuten)

Een busje huren in Amsterdam is erg handig wanneer je bijvoorbeeld nieuwe (of oude) meubels moet vervoeren, zware spullen moet vervoeren die niet in een doorsnee kofferbak passen, je tuin opnieuw moet inrichten of wanneer je iets naar een klant moet brengen of iets moet ophalen. Genoeg redenen om voor een dag een busje te huren in Amsterdam. Met de bussen van BusterRent ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit voor een goede prijs. Bij BusterRent hebben we veel verschillende formaten busjes waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd het juiste busje voor jouw behoeften.

Bus Huren Amsterdam?

Wil je een bus huren in Amsterdam voor bijvoorbeeld een verhuizing of voor werk dan zijn de voorwaarden van BusterRent veruit het meest voordelig.

 • Je huurt bij ons kilometervrij – altijd!
 • Busje huren Amsterdam: vanaf € 50,- per dag
 • Wij bieden een laagste prijsgarantie
 • 7 Dagen per week bereikbaar
 • Rijden door heel Europa zonder toeslag

busje huren amsterdam

Onze modellen:

Busje huren in Amsterdam? Bij ons heb je de keuze uit de volgende busjes:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

Bestelbus huren Amsterdam

Iets te vervoeren? Een bestelling die op tijd bij een klant moet zijn, maar je eigen bus is stuk? Extra vervoer nodig vanwege overweldigende drukte? Dan is een busje huren in Amsterdam geen slecht idee. Bij BusterRent kun je een busje ook huren voor een langere periode dan een dag. Als noodoplossing bij drukte of bij gebrek aan vervoer is het handig om voor een langere periode – bijvoorbeeld een week – een busje te huren. We hebben een breed scala aan bestelbusjes die je altijd kan huren, kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

Verhuiswagen huren Amsterdam

Naast dat je onze busjes kan gebruiken om personen te vervoeren, als bestelbus of om mee op vakantie te gaan, kan je onze busjes ook heel goed gebruiken als verhuiswagen. Er zit voldoende ruimte in om bijvoorbeeld banken, kasten en andere meubelen te vervoeren. Het maakt verder niet uit hoe ver je weg gaat verhuizen. Onze busjes huur je kilometervrij. Dit maakt het verhuiswagen huren een stuk prettiger waarmee je verhuizing

Personenbusje huren Amsterdam

Wil jij een personenbusje huren? Dan kan dit heel eenvoudig via BusterRent. Erg handig wanneer je met een kleine tot middelgrote groep op excursie, vakantie of wintersport gaat. Of voor een bedrijfsuitje. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen.

Busje Huren Amsterdam Kilometervrij

Bij BusterRent kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Bijvoorbeeld als je een paar kilometer te veel hebt gereden. Bij ons is een busje kilometervrij huren de normaalste zaak van de wereld. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je een busje wil huren in Amsterdam.

Zekerheid, ongecompliceerd en in 5 minuten geregeld

Busje huren in Amsterdam? Bij BusterRent betaal je de beste prijs, want wij bieden een laagste prijsgarantie! Tevens zijn we zeven dagen per week geopend en kan je bij ons een busje huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een speciaal rijbewijs en je hebt ook geen aparte chauffeur nodig. Ga je over de grens? Als je bij ons een busje huurt, dan kun je door heel Europa rijden zonder toeslag.

Direct een busje huren in Amsterdam kan eenvoudig via de website. Hier kun je tevens gelijk extra opties aangeven om bij het busje te huren, zoals een trekhaak, winterbanden, spanbanden en een transport hondje. Ongecompliceerd en snel geregeld. Wanneer je huurt bij BusterRent kun je er zeker van zijn je busje klaar staat op het tijdstip dat je deze hebt gereserveerd. Mocht het door jouw uitgekozen busje niet voorradig zijn, dan zorgen wij voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren. Reserveren kan bij ons ook telefonisch via 020 334 2797 of stuur een e-mail naar info@busterrent.nl. Extra informatie over huren en betalen vind je hier.

Bij BusterRent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500,- naar €600,- voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken of er een trekhaak of extra spanbanden bij huren. Allemaal zaken die bij een busje huren in Amsterdam horen. Heb je suggesties of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten via info@busterrent.nl.