Busje huren Amstelveen

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Amstelveen

Busje huren in Amstelveen? Al enige tijd op zoek naar de beste prijzen om een busje te huren in Amstelveen? Bij BusterRent kun je een busje huren vanaf €50,- per dag, we staan zeven dagen per week tot je beschikking. Bij BusterRent is een busje huren in Amstelveen in vijf minuten geregeld via deze pagina. Een busje huren in Amstelveen kan enorm handig zijn wanneer je een auto nodig hebt met extra bergruimte, bijvoorbeeld om grote spullen te bezorgen of op te halen, in het geval van een verhuizing, of wanneer je de stad in gaat om een nieuwe inboedel te scoren.

 

Kortom: genoeg redenen om een busje te huren in Amstelveen. Bij BusterRent huur je een busje in Amstelveen vanaf €50,- per dag. Je rijdt onze busjes altijd kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa. Bij BusterRent zijn we altijd bereid om je te helpen met het uitzoeken van het busje dat het best aansluit bij jouw benodigdheden en het beantwoorden van je vragen. 

 

Busje huren in Amstelveen: de verschillende modellen

Wanneer je voor zekerheid kiest, dan kies je voor een busje van BusterRent. In ons aanbod vind je enkel betrouwbare busjes van hoge kwaliteit, van merken zoals Mercedes en Volkswagen. Het is mogelijk dat vanwege overweldigende drukte aan onze kant het door jou uitgekozen busje niet beschikbaar is op het door jou uitgekozen tijdstip. In dat geval regelen we een plaatsvervangend busje voor je met minstens dezelfde capaciteit. Bij BusterRent heb je keuze uit de onderstaande modellen wanneer je een busje huurt in Amstelveen.

•             Mercedes Vito

•             Mercedes Sprinter

•             Mercedes Sprinter met Laadklep

•             Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

verhuisbus huren

Voordelen van BusterRent

Een busje huren in Amstelveen? Hier zijn de voordelen van BusterRent:

•             Kilometervrij rijden: altijd!

•             Wij bieden de laagste prijsgarantie

•             Je rijdt door heel Europa zonder toeslag

•             Zeven dagen per week geopend, 365 dagen in het jaar

•             Een busje in Amstelveen huur je al vanaf €50,- per dag

 

Kwaliteit voor de scherpste prijs

De beste prijs voor een busje huren in Amstelveen krijg je bij BusterRent. Dat is gegarandeerd door onze laagste prijsgarantie. Daardoor betaal je nooit ergens minder voor hetzelfde busje. Bij ons een busje huren betekent dat je kilometervrij rijdt en altijd zonder toeslag binnen Europa. Naast busjes met extra bergruimte voor verhuizingen en dergelijk kun je bij ons ook een personenbusje huren in Amstelveen. Onze personenbusjes hebben ruimte voor maximaal negen personen. Ideaal wanneer je met een groot gezin of met de familie een dagje weg gaat, een excursie of bedrijfsuitje hebt, of bijvoorbeeld met een groepje gezellig in dezelfde auto wil zitten tijdens een reis. Ons personenbusje, de Volkswagen Transport, kun je rijden zonder in het bezit te zijn van een speciaal rijbewijs.

 

Gelijk een busje huren in Amstelveen

Om gelijk een busje te huren ga je naar deze pagina. In het menu kun je ook extra opties aangeven om bij te huren, zoals een set winterbanden, spanbanden of een transport hondje. Altijd praktisch voor het vervoeren van grote en zware objecten en we leggen het gewoon voor je klaar in de bus. Handig. Reserveren via deze website is binnen vijf minuten geregeld. Mocht je toch vragen hebben of liever via de telefoon willen reserveren, dan kan dat via 020 334 2797. Of stuur een mail naar info@busterrent.nl. Wij zorgen er altijd voor dat het door jou uitgekozen busje voor je klaar staat op het moment dat je deze nodig hebt. Een busje huren in Amstelveen doe je daarom bij BusterRent.