Busje huren Almere

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Almere

Een busje huren in Almere kan een enorme uitkomst zijn. Handig wanneer je moet verhuizen, een bestelling zelf moet verschepen of wanneer je Almere in gaat om nieuw meubilair in te slaan. Kortom: er zijn altijd wel situaties waarin je zou willen dat je een grotere auto ter beschikking hebt. Voor die situaties is het handig om een busje te huren in Almere. Want een busje huren in Almere is ten slotte goedkoper dan gelijk een verhuiswagen of -bedrijf in te schakelen.

Om een busje te huren in Almere zit je bij BusterRent aan het goede adres. Bij ons huur je in Almere een busje voor een scherpe prijs. En dat kan gewoon heel eenvoudig hier online. Zonder poespas direct geregeld. Een busje huren in Almere kan bij ons altijd, we zijn zeven dagen per week geopend en bij ons rij je ook nog eens kilometervrij. En zonder toeslag binnen Europa. De busjes van BusterRent zijn betrouwbaar en staan altijd klaar op het moment dat jij dat wil.

Busje huren almere? Voordelig bij BusterRent

Een busje huren Almere? Hier zijn onze voordelen:

 • Bij ons huur je altijd kilometervrij
 • Een busje huren in Almere: al vanaf € 50,- per dag!
 • Bij ons betaal je altijd de laagste prijs
 • We zijn zeven dagen per week bereikbaar
 • En je rijdt door heel Europa zonder toeslag

verhuisbus huren

Busje huren Almere: soorten busjes

Busje huren in Almere? BusterRent heeft de volgende modellen:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

Bestelbus huren almere

Soms heb je vervoer nodig met extra ruimte, bijvoorbeeld wanneer je een groot pakket moet bezorgen, of als je iets moet ophalen. Het kan ook zijn dat er vanwege drukte extra vervoer vereist is. Dan is het geen slecht idee om een bestelbusje te huren bij BusterRent. Dat kan natuurlijk voor een dag, maar het is ook mogelijk om voor een verlengde periode een busje in Almere te huren. Uiteraard kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

Goedkoop een bestelbusje in Almere huren

Soms heb je vervoer nodig met extra ruimte, bijvoorbeeld wanneer je een groot pakket moet bezorgen, of als je iets moet ophalen. Het kan ook zijn dat er vanwege drukte extra vervoer vereist is. Dan is het geen slecht idee om een bestelbusje te huren bij BusterRent. Dat kan natuurlijk voor een dag, maar het is ook mogelijk om voor een verlengde periode een busje in Almere te huren. Uiteraard kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

Verhuisbus huren Almere

Ben jij van plan te verhuizen van of naar Almere? Dan is een verhuisbus huren via BusterRent zeer aan te raden. Onze bussen hebben voldoende laadruimte voor banken, tafels en kasten. Of het nu gaat om een grote verhuizing of alleen het vervoeren van een enkel meubelstuk via ons is een verhuiswagen huren ook nog eens voordelig en kilometervrij. Reserveer eenvoudig je bus online en haal en breng hem op wanneer jij dat wil

Personenbus huren Almere

Heb je een bedrijfsuitje? Bij BusterRent hebben we personenbusjes voor maximaal negen personen. Zo'n 9 persoons busje is ideaal voor als je met een groep weg moet, bijvoorbeeld ook voor een gezinsuitje of een excursie.

Goedkoop een busje huren in Almere

Busje huren in Almere? Bij BusterRent bieden we een laagste prijsgarantie, dus betaal je de beste prijs voor het huren van een busje in Almere! We zijn zeven dagen per week open en bij ons hoef je niet in het bezit te zijn voor een speciaal rijbewijs om in een busje te rijden. Rijbewijs B is voldoende. Je kan dus ook je eigen chauffeur zijn. Als je met het busje over de grens moet hebben we goed nieuws: een busje van BusterRent rij je zonder toeslag binnen Europa.

Gelijk een busje huren in Almere is simpel via de website. Hier kun je ook verschillende handige opties vinden om bij het busje te huren, bijvoorbeeld spanbanden, een transport hondje, een trekhaak en winterbanden. Huren bij BusterRent is eenvoudig en snel geregeld en je bent er van verzekerd dat je busje klaar staat op het door jou aangewezen tijdstip. Het kan zijn dat we vanwege drukte een bepaald busje niet op voorraad hebben. In dat geval zorgen we voor een vervangend model met minstens evenveel capaciteit als het door jou bestelde model. Reserveren kan bij ons ook telefonisch via 020 334 2797 of stuur een e-mail naar info@busterrent.nl. Meer informatie over huren en betalen vind je hier.

Voor slechts €12,50 per dag kun je bij BusterRent je eigen risico verlagen van €1500,- naar €600,-. Best handig als je een busje huurt in Almere. Tevens is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld winterbanden of spanbanden bij te huren, of zelfs een extra bestuurder voor de langere ritten. Heb je tips of suggesties voor andere extra’s die we toe kunnen voegen aan de opties om te huren? We horen het graag van je via info@busterrent.nl.