Busje huren Abcoude

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Abcoude

Busje huren in Abcoude? Voor de laagste prijs voor de betrouwbaarste busjes huren in Abcoude ga je naar BusterRent. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en je rijdt bij ons altijd kilometervrij. Gelijk een busje huren in Abcoude? Ga dan naar deze pagina. In het menu kun je een busje uitkiezen dat aansluit op jouw benodigdheden. Tevens is er de optie om verschillende handige dingen bij het busje te huren, bijvoorbeeld een transport hondje, een trekhaak, winterbanden of spanbanden. Die leggen we uiteraard voor je klaar in het busje. Een busje huren in Abcoude is bij BusterRent binnen vijf minuten geregeld.

 

BusterRent is zeven dagen per week geopend om een busje te huren in Abcoude. Het busje dat je uitkiest zetten we voor je klaar op het door jou uitgekozen tijdstip, zodat je deze altijd op tijd op kan halen wanneer je een busje huurt in Abcoude. Als je met de auto naar BusterRent komt, dan is het mogelijk om deze veilig te parkeren op ons terrein voor €5,- per dag. Een busje huren in Abcoude kan bij BusterRent al vanaf €50,- per dag. Bij ons heb je de keuze uit betrouwbare busjes van Mercedes en Ford. Onze Mercedes Vito en Mercedes Sprinter zijn ideaal voor wanneer je extra bergruimte nodig hebt met een aanzienlijke capaciteit. Voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen hebben we een Mercedes Sprinter busje met laadklep. Handig. 

 

Busje huren in Abcoude: onze modellen

Busje huren in Abcoude? Bij BusterRent heb je keuze uit de volgende modellen:

•             Mercedes Vito

•             Mercedes Sprinter

•             Mercedes Sprinter met Laadklep

•             Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Het kan voorkomen dat het door jou bestelde busje niet op voorraad is vanwege drukte aan onze kant. In dat geval regelen we altijd een plaatsvervangend busje voor je met minstens dezelfde capaciteit. Voor zekerheid huur je een busje in Abcoude bij BusterRent. Voor personenvervoer hebben we de Ford Transit, deze heeft plek voor hoogstens negen personen. Handig wanneer je een bedrijfsuitje hebt, of een dag met een groep op excursie gaat. Op bijvoorbeeld voor een uitje met een groot gezin of een familiedag. Een personenbusje huren is dan een ideale oplossing. 

 

verhuisbus huren

BusterRent voordelen

Een busje huren in Abcoude bij BusterRent betekent dat je kilometervrij rijdt. Maar er zijn nog meer voordelen waarmee we ons onderscheiden. Hier staan ze voor je op een rijtje:

•             Bij ons rijd je altijd kilometervrij

•             Binnen Europa rijd je zonder toeslag

•             De laagste prijsgarantie krijg je bij BusterRent

•             Zeven dagen per week geopend, 365 dagen in het jaar

•             Al vanaf €50,- per dag huur je bij ons een busje in Abcoude

 

De scherpste prijs

Bij BusterRent betaal je altijd de laagste prijs wanneer je een busje huurt. Dat komt door onze laagste prijsgarantie: als je ergens anders een betere prijs vindt voor hetzelfde busje met dezelfde huurvoorwaarden, dan matchen wij die prijs. Doordat je onze busjes kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa rijdt bespaar je ook nog aanzienlijk. Om gelijk een busje te huren in Abcoude ga je naar deze pagina. Via deze website reserveren bij BusterRent is binnen vijf minuten geregeld. Mocht je vragen hebben of liever telefonisch reserveren, dan kan dat via 020 334 2797. Je kunt ook een mail sturen naar info@busterrent.nl. Ook vragen en suggesties zijn welkom via de mail.