Busje huren Aalsmeer

Voor alle bussen geldt:
 • Veilig parkeren
 • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
 • Kilometervrij de goedkoopste
 • 7 dagen per week geopend
 • Laagste prijsgarantie
 • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Busje huren Aalsmeer

Busje huren in Aalsmeer? Druk aan het zoeken naar de voordeligste prijs? Zoek niet verder. Om een busje te huren in Aalsmeer zit je bij BusterRent aan het juiste adres. Een busje huren in Almere is bovendien enorm handig wanneer je zelf iets moet verschepen of bezorgen, grote spullen zoals een nieuwe tafel of een nieuwe wasmachine moet ophalen of simpelweg een grotere auto nodig heb met meer bergruimte voor een dag. Een busje huren in Aalsmeer is altijd goedkoper dan bijvoorbeeld een verhuisbedrijf inhuren en bovendien heb je met een busje ook geen gedoe met bijvoorbeeld een aanhangwagen of aanhanger.

 

Om een busje te huren in Aalsmeer zit je bij BusterRent goed. Onze busjes zijn betrouwbaar en staan altijd klaar op het tijdstip dat jij aangeeft. Bij ons kies je dus ook voor zekerheid. Geen moeilijk gedoe, ook niet met het reserveren. Dat kun je eenvoudig hier doen, direct op de website. Een busje huren in Aalsmeer kan bij ons zeven dagen in de week; we zijn altijd bereikbaar en bereid om je zo goed mogelijk te helpen. Bovendien rijd je in onze busjes kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

 

Een dagje naar Aalsmeer om planten, bloemen of ander groen in te slaan? Geen slecht idee om een busje te huren in Aalsmeer. Met onze ruime keuze uit busjes van verschillende formaten zit er altijd wel een busje tussen voor jouw behoeften. Busje huren in Aalsmeer? Kies dan voor BusterRent. 

 

Busje huren in Aalsmeer voordelen

Een busje huren in Aalsmeer? Hier zijn de voordelen:

 • Bij BusterRent huur je altijd kilometervrij
 • Een busje huren in Aalsmeer kan al vanaf € 50,- per dag!
 • Bij BusterRent betaal je altijd de laagste prijs
 • Zeven dagen per week bereikbaar
 • Door heel Europa rijden zonder toeslag

 

verhuisbus huren

Busje huren in Aalsmeer modellen

Busje huren in Aalsmeer? We hebben de volgende modellen:

 • Mercedes Vito
 • Mercedes Sprinter
 • Mercedes Sprinter met laadklep
 • Volkswagen Transport (voor personenvervoer)

 

Bestelbusjes

Vanwege drukte een extra voertuig nodig? Grote pakketten te bezorgen maar een van de wagens heeft pech? In die gevallen is het wellicht handig om een bestelbus te huren bij BusterRent. Bij ons kun je de Mercedes Sprinter huren, met of zonder laadklep. Een bestelbusje huur je bij ons standaard voor een dag, tenzij anders aangegeven. Het is uiteraard ook mogelijk om deze voor een halve dag, of zelfs een hele week te huren. Net hoelang je de bus nodig hebt. 

 

Voor weinig een busje huren in Aalsmeer

Bij ons heb je de laagste prijsgarantie, wat betekent dat je bij BusterRent altijd de beste prijs betaalt wanneer je een busje huurt in Aalsmeer. Overigens hoef je niet over een bijzonder rijbewijs te beschikken om in een van onze busjes te rijden. Rijbewijs B is voldoende.

 

Direct een busje huren in Aalsmeer is hier eenvoudig te doen, gewoon via de website. Op de ‘Direct huren’ pagina kun je tevens verschillende praktische opties aanvinken om bij te huren, onder andere: spanbanden, winterbanden en een transport hondje. Het is mogelijk dat we bepaalde modellen niet op voorraad hebben vanwege onverwachte drukte. In dat geval regelen we een andere bus voor je die minstens dezelfde capaciteit heeft als het door jou gekozen model. Om een busje in Aalsmeer te huren kun je ook contact met ons opnemen via 020 334 2797 of stuur een e-mail naar info@busterrent.nl. Extra informatie over betalen en huren vind je hier.