busje huren Amstelveen

Voor alle bussen geldt:
  • Gratis parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 55
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 92
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

busje huren Amstelveen

Busje huren Amstelveen. Bij BusterRent kan je altijd goedkoop online een busje huren. Bij ons is er altijd een betrouwbaar busje beschikbaar. Daarnaast zijn we zeven dagen per week geopend en altijd bereikbaar. Wat je ook moet vervoeren een busje huren in Amstelveen kan altijd én is kilometervrij!

Een busje huren in Amstelveen bevordert de flexibiliteit naar bijvoorbeeld een klant toe. Bij BusterRent heeft u ook veel verschillende formaten te kiezen. Dit zorgt ervoor dat u een bus krijgt dat compleet aan uw behoefte aansluit.

Je hebt vaak veel redenen om een busje te huren in Amstelveen. Dit kan komen omdat je met een grote groep mensen weggaat. Een busje huren in Amstelveen kan ook voorkomen omdat je gaat verhuizen. Met de bussen van BusterRent in Amstelveen ben je verzekerd van kwaliteit. Een busje huren in Amstelveen is daarom een goed idee. Hoewel het geen bus is voor meer dan 9 personen kun je ook bij BusterRent ook terecht voor een personenbus in Amstelveen. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan een busje huren in Amstelveen bij ons.

Busje huren in Amstelveen bij BusterRent:

Kilometervrij - altijd
Busje huren Amstelveen: vanaf € 50,- per dag
Wij bieden een laagste prijsgarantie
7 Dagen per week bereikbaar
Rijden door heel Europa

Busje huren Amstelveen Kilometervrij

Bij BusterRent weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Een busje kilometervrij huren is bij ons normaal. Op die manier sta je nooit achteraf voor verrassingen omdat je een paar kilometer te veel hebt gereden. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie, zijn we 7 dagen per week geopend en mag je, als je bij ons een busje huurt, door heel Europa rijden zonder toeslag. Verder kan je bij ons een busje huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus geen speciaal rijbewijs te halen en je hebt geen aparte chauffeur nodig.

Reserveren kan bij ons telefonisch of via de e-mail. Nog makkelijker is wanneer je via de website direct een bus in Amstelveen huurt. Je bent dan zeker van dat je busje voor je klaar staat op het tijdstip dat je hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij Busterrent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500 naar €600 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een bus huren horen. Heb je ideeën of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten!

Busje huren Amstelveen

Hoewel het geen bus is voor meer dan 9 personen kun je ook bij Busterrent ook terecht voor een personenbus. Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie of wintersport gaat. Ga je een weekend je weg naar de Ardennen? Huur dan een bus bij ons.

Busje huren Amstelveen? Bij ons heb je de keuze uit de volgende bussen:

Mercedes Vito
Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter met Laadklep
Ford Transit (voor personenvervoer)

Busje huren Amstelveen

Bestellingen moeten gebracht worden want ook jouw klant wacht op zijn bestelling. Soms gebeurt het dat je busje stuk gaat of dat het simpelweg drukker is dan verwacht en je daarom extra bus nodig hebt. Het is dan handig als je een busje huren kunt. In Amstelveen kan je dan heel eenvoudig terecht bij BusterRent. Wij bieden een breed scala busjes die je altijd kilometervrij kunt huren. Ook voor een langere periode.

Een busje huren in Amstelveen is kilometervrij!

Ga je verhuizen, ook dan kan je heel goed bij Busterrent terecht. Met onze busjes is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan heb je genoeg aan een Mercedes Vito. Worden het een paar kleine meubels dan heb je genoeg aan een kleine Mercedes Sprinter. Heb je besloten Amstelveen te verlaten en in Almere te gaan wonen? Dan biedt een Mercedes Sprinter met laadklep uitkomst. Vragen over de capaciteit en de beschikbaarheid van onze busjes? Dan kunt u deze altijd stellen via e-mail of telefoon. Wil je een busje reserveren, dan kan dit direct online.