Bestelwagen huren Amsterdam

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Bestelwagen huren Amsterdam

Heb je een bestelwagen nodig voor een dag dan is een bestelwagen huren bij BusterRent de oplossing! Reserveer jouw bestelwagen eenvoudig via ons online systeem. Bij ons heb je altijd de beschikking over een betrouwbare auto die jouw bestellingen moeiteloos rond rijdt. Bij Busterrent huur je altijd goedkoop én kilometervrij!

verhuisbus huren

Onze bestelwagens huren

Bij BusterRent heb je de keuze uit verschillende soorten bestelauto’s.

  • Mercedes Vito
  • Mercedes Sprinter
  • Mercedes Sprinter met Laadklep
  • Ford Transit (voor personenvervoer)

Bestelwagen huren Amsterdam

Zonder bestelwagen zitten kan voor veel bedrijven echt een probleem zijn. Je klanten krijgen bestellingen te laat en het vertrouwen in jouw bedrijf loopt achteruit. Dat wil je beslist niet. Busterrent biedt daarom een oplossing: bestelwagen verhuur.

Wil je een bestelwagen huren of een verhuisbus huren, dan kan je altijd bij ons terecht. Onze selectie auto’s bestaat uit de Mercedes Vito en de Mercedes Sprinter. Beide bestelwagens zijn zeer geschikt voor het vervoeren van kleine en grote bestellingen.

Heeft u echt grote bestellingen dan raden we een Mercedes Sprinter bestelwagen huren met laadklep aan. Met deze bestelwagen weet je zeker dat je alles kunt vervoeren. Van kasten tot banken, in de Mercedes Sprinter met laadklep past alles. Bovendien hoef je bij deze auto in principe niet te tillen je kan de laadklep het werk laten doen.

Geen bestellingen maar toch een bestelwagen huren? Ook dan biedt een busje huren bij Busterrent uitkomst! Met ons brede assortiment verhuiswagens, bestelbussen en personenauto’s kunnen we iedere vervoer klus voor je klaren. Ons auto’s zijn allemaal geschikt om kleine en grote spullen te vervoeren en staan altijd voor u klaar. Bestel vandaag en u kunt de auto morgen ophalen.
 

Bestelwagen huren goedkoop

Een bestelwagen huren kilometervrijis bij ons normaal. Je weet daarom bij Busterrent altijd precies waar je aan toe bent. Dit zorgt ervoor dat je plezierig aan je bestellingen begint en deze zonder na te denken over het aantal kilometers bezorgd.

Busterrent bestelwagen verhuur is 7 dagen per week geopend. Wij bieden een laagste prijs garantie en kunt u zonder problemen door heel Europa de bestelwagen rijden zonder toeslag. U kunt altijd online een bestelwagen reserveren. Ook is bestelwagen huren mogelijk via de telefoon of via e-mail. De bestelwagen staat voor je klaar staat op het tijdstip dat jij hem hebt gereserveerd. Is hij niet voorradig? Dan zorgen er voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren.

Bij Busterrent heb je de mogelijkheid om je eigen risico te verlagen van €1500 naar €600 voor slechts €12,50 per dag. Daarnaast kan je een extra bestuurder bijboeken en een trekhaak of extra spanbanden erbij huren. Allemaal zaken die bij een bestelwagen huren horen. Heb je ideeën of mis je iets in één van onze auto’s? Laat het ons dan weten! Een bestelwagen huren kan altijd.