Bestelbus huren
bij BusterRent

100% beschikbaarheidsgarantie

Bestelbus huren?

Bestelbus huren? De stad en omstreken afgestruind naar een goede prijs? Bij BusterRent huur je een betrouwbare bestelbus voor een scherpe prijs. Dat kan gewoon hier online: via onze website zie je gemakkelijk welke bussen er nog beschikbaar zijn. We zijn zeven dagen in de week open en makkelijk te bereiken. Wat het ook is dat je moet vervoeren, een bestelbus huren bij BusterRent kan altijd, is snel geregeld en je rijdt ook nog eens kilometervrij.

Hierom kies je voor ons

 • Kilometervrije bussen
 • Direct online bevestiging
 • Parkeren voor maar 5 euro
 • Gratis extra bestuurders
 • Te besturen vanaf 18 jaar

Overzicht van de bussen

Soort bus Afbeelding Vanaf Inhoud Afmetingen
laadruimte
Laad-
vermogen
Mercedes Vito Vito € 48
Incl. btw
6 M3 L 2.4 B 1.6 H 1.4 1020 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Mercedes Sprinter 10m3 Sprinter € 65
Incl. btw
10 M3 L 3.2 B 1.8 H 1.75 900 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Mercedes Sprinter 14m3 Sprinter 2x € 75
Incl. btw
14 M3 L 4.2 B 1.75 H 1.9 900 kg / 3 pers. Direct huren Meer info
Bakwagen Bakkwagen € 109
Incl. btw
18 M3 L 4.2 B 2.1 H 2.0 740 kg / 3 pers. Direct huren Meer info

Bereikbaarheid BusterRent

Busterrent is vanuit de hele stad met de auto goed te bereiken op de Joan Muyskenweg 32:

 • Amsterdam Centrum (18 minuten)
 • Amsterdam Noord (20 minuten)
 • Amsterdam Oost (10 minuten)
 • Amsterdam Zuid (10 minuten)
 • Amsterdam West (15 minuten)
 • Amsterdam Zuidoost (10 minuten)

Liever de bestelbus thuisbezorgd? Dat kan! Voor slechts €25 bezorgen we de bus binnen een straal van 10 kilometer. In de laatste stap van de reservering kun je kiezen voor de optie busje bezorgd. Wil je graag een busje bezorgd hebben, maar is dit verder dan 10 kilometer van ons verwijderd? Neem contact met ons op via 020 334 2797

Kilometervrije bestelbus huren

Kilometervrije bestelbus huren? Bij Busterrent huur je altijd kilometervrij in Nederland. Ben je van plan om naar het buitenland te reizen? Voor slechts €15 euro per dag bovenop de basisprijs huur je de bus kilometervrij in heel Europa.

Bestelbus huren

Iets te vervoeren? Een bestelling die op tijd bij een klant moet zijn, maar je eigen bus is stuk? Extra vervoer nodig vanwege overweldigende drukte? Dan is een bestelbus huren geen slecht idee. Bij BusterRent kun je een busje ook huren voor een langere periode dan een dag. Als noodoplossing bij drukte of bij gebrek aan vervoer is het handig om voor een langere periode – bijvoorbeeld een week – een bestelbus te huren. We hebben een breed scala aan bestelbusjes die je altijd kan huren en kilometervrij .

Bestelbus huren BusterRent

Personenbus huren

Personenbus huren? Busterrent beschikt over 9 persoons Volkswagen Transporters. Deze zijn goedkoop en kilometervrij te huren. Ideaal wanneer u op reis gaat met meerdere personen, bijvoorbeeld op wintersportvakantie.

Verhuiswagen huren

Naast dat je onze busjes kan gebruiken om personen te vervoeren, als bestelbus of om mee op vakantie te gaan, kan je onze busjes ook heel goed gebruiken als verhuiswagen. Er zit voldoende ruimte in om bijvoorbeeld banken, kasten en andere meubelen te vervoeren. Het maakt verder niet uit hoe ver je weg gaat verhuizen. Onze busjes huur je kilometervrij. Dit maakt het verhuiswagen huren een stuk prettiger waarmee je verhuizing.

Hier bezorgen wij: