Bestelbus huren Amsterdam

Voor alle bussen geldt:
  • Veilig parkeren
  • Tot 21:00 uur inleveren mogelijk
  • Kilometervrij de goedkoopste
  • 7 dagen per week geopend
  • Laagste prijsgarantie
  • Meerdagen korting​
Kilometervrij goedkoop busje huren BusterRent
Merk & type Laad-
vermogen
A
v.a. 50
Incl BTW
Mercedes
Vito lang
1020 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
B
v.a. 60
Incl BTW
Mercedes type B
Sprinter 1x lang
900 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
C
v.a. 65
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 2x lang
1000 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
D
v.a. 75
Incl BTW
Mercedes
Sprinter 3x lang
1340 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
E
v.a. 109
Incl BTW
Mercedes
Laadklep
740 kg / 3 pers. Direct huren Bereken prijs
F
v.a. 99
Incl BTW
VW
Transporter
9 personen Direct huren Bereken prijs

Bestelbus huren Amsterdam

Wil jij een bestelbus huren in Amsterdam? Voor de langere rit en korte ritjes ben je bij BusterRent aan het juiste adres: Joan Muyskenweg 32a. Wij hebben vaste prijzen voor elk bestelbusje en geen verassingen achteraf. Wij verhuren namelijk alle bestelbusjes kilometervrij! Als je gaat verhuizen om te emigreren of je komt juist terug van een avontuur in het buitenland of je gaat gewoon op kamers wonen reserveer dan nu bij ons een bestelbus online binnen enkele stappen. Je krijgt direct antwoord. Daarnaast hebben we ook de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Ons aanbod aan bestelbusjes:

Bij BusterRent heb je de keuze uit een mooi assortiment aan bestelbusjes. Het begint bij 7m3 met een Mercedes Vito tot 18m3 voor een Bakwagen met laadklep. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan verlengde sprinters van 14m3. Deze zijn ideaal in brandstof gebruikt in combinatie met de grote laadruimte. Perfect voor de extra lange afstanden. 

De voordelen van een bestelbus huren bij BusterRent

BusterRent is één van de snelst groeiende verhuurder van bestelbusjes. Ons online inchecksysteem zorgt ervoor dat u letterlijk binnen 5 minuten bent ingecheckt! Daarnaast gaat bij ons alles maar dan ook alles online, U plaatst uw handtekening op de ipad en u ontvangt per direct uw huurcontract inclusief fotos en uw factuur in uw mailbox. Duidelijk en duurzaam.

Daarnaast werken wij met een online foto systeem voor wat betreft eventuele schades, wel zo transparant en eerlijk voor beide partijen. BusterRent is bovendien het meest voordelige verhuurbedrijf in Amsterdam. Niet alleen zijn de kosten van het huren van een bestelbus laag, maar bij ons huur je ook kilometervrij en inclusief btw. Daarnaast kun je online kiezen voor eventuele extra zaken als het afkopen van het eigen risico, een extra bestuurder, winterbanden, sneeuwkettingen, een transporthondje, spanbanden of verhuisdozen. Ook kan je kiezen om je auto te parkeren die bij ons veilig op het terrein staat onder het oog van beveiligingscameras. Dit betekent een vaste totaalprijs en geen verassingen achteraf. Bij ons weet je vooraf precies wat je moet betalen. Alles is voor een goedkope prijs, transparant en duidelijk.

Kwaliteitsbusjes

Bij BusterRent kan je er altijd vanuit gaan dat de bestelbusjes perfect in orde zijn. Wij vernieuwen onze vloot regelmatig met nieuwe bussen uit de showroom. Onze busjes worden na elke rit nagekeken en de onderdelen die toe zijn aan vervanging vernieuwd. Zo rijdt u altijd in een auto waarin je veilig de weg op kan. Toch pech? Wij zijn veilig en goed verzekerd via de anwb, die u direct weer op de weg kan helpen. Je kan ook altijd direct contact opnemen met BusterRent. We lossen het dan zo snel mogelijk op.

Service & Voorwaarden

BusterRent 7 dagen per week, 365 dagen per jaar open en telefonisch bereikbaar op het nummer 020 - 33 42 797. U kunt 24 uur per dag een bestelbus huren via ons online systeem. Je kunt altijd vragen om een vrijblijvende offerte, je bent nergens toe verplicht. Daarnaast kunt u online een vraag stellen via de stel uw vraag knop en deze word dan direct online beantwoord. 

Alle bestelbussen worden kilometervrij verhuurt dat is wel zo makkelijk. 

Indien u meerder dagen een busje wilt huren dan ontvangt u naast de reguliere prijzen ook nog eens extra korting. Goedkoper gaat u nergens anders vinden.

Goede doelen en duurzaam

Naast de goedkoopste, snelste en meeste transparante verhuurder is BusterRent ook nog eens duurzaam en werken wij met goede doelen. Wij werken volledig papierloos en alles gaat bij ons online. U checkt online in en u haalt de sleutel van de bestelwagen op, meer hoeft u niet te doen. 

Ook hebben wij de goede doelenbus. Wij kiezen elk jaar een goed doel of instelling en deze maken dan gebruik van een 9 persoons busje om met elkaar een leuke dag mee te helpen. Daarnaast hebben wij voor het goede doel een jongenskamer in Amsterdam geheel verbouwd. 

Bestelbus huren Amsterdam Km Vrij!

Wil je km vrij een bestelbus huren? Huur dan bij ons. Busterrent heeft haar hoofdlocatie in Amsterdam op de Joan Muskenweg 32a. Door deze centrale ligging is het ook voor mensen uit bijvoorbeeld Amsterdam Zuid Oost, Almere,  Amstelveen, Abcoude of Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig om een bestelbus te huren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of huur direct via ons online systeem. Wel zo handig!